Αγαπητοί νεοδιόριστοι συνάδελφοι και συλλειτουργοί

Σας καλωσορίζουμε στην εκπαιδευτική μας οικογένεια στο Ρέθυμνο και σας εκφράζουμε τη μεγάλη χαρά, να σας έχουμε κοντά μας. Οι συνεχιζόμενες ανάγκες μας σε μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό  καλύπτονται με γοργούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια και θα είναι σημαντικό για τους μαθητές σας να δώσετε τη δυναμική παρουσία σας και τον καλύτερό σας εαυτό σε κάθε σχολική κοινότητα της πόλης και της ενδοχώρας.

Το δημόσιο σχολείο και η τοπική μας κοινωνία σας περιμένει και αναμένει μέσα από το σημαντικό σας έργο να αμβλυνθούν οι κοινωνικές ανισότητες και να έχουν όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες.

Σας περιμένουμε στη διεύθυνσή μας από Τετάρτη 17 έως Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας.

Ο ρόλος σας είναι πολύτιμος για την πρόοδο της Σχολικής Κοινότητας και να νιώθετε σε αυτή την τοποθέτησή σας, ότι είμαστε πλάι σας με κάθε δυνατή στήριξη στο παιδαγωγικό σας έργο.

 

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δρ. Μανούσος Ν. Μαραγκάκης

Για την ημέρα και ώρα και τα διαδικαστικά:
Οι εκπαιδευτικοί που διορίζονται στην Διεύθυνση Δ.Ε. Ρεθύμνου οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 17 Αυγούστου έως και την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 και ώρες 08.30 – 14.00.

Σας υπενθυμίζουμε ότι χρειάζεται να έχετε συμπληρωμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία θα βρείτε αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας.